Mina kurser

Jag håller öppna och företags interna utbildningar.

Jag skräddarsyr utbildningar för er, efter ert behov och önskemål. Jag har öppna utbildningar för både privat och företag att delta på.

Ni kan också ha eget team som ni vill behandla under någon av mina utbildningar, det blir då en levande process tex vid längre utbildningar så som 2 dagar eller mer återkommande process med hjälp av mina metoder.

Öppna utbildningar/kurser:

  • Terminskurser med 1 träff varannan vecka – Lyssnarskap, varje vecka – Vedic Art.
  • En helgkurs per månad i Vedic Art i  Stockholm/Värmdö.
  • Veckokurser, ligger ofta på skollov och semestertider.
  • Veckokurser som ordnas för speciella grupper, tex rehab-grupper från olika vårdinstanser eller arbetsförmedlingar.
  • Kursresa minst 1 ggr per år. Tex i februari åker jag till Södra Indien och har Vedic Art i en kombinerad Ayurvedisk hälsoresa med tillhörande Yoga. 

Mina utbildningar  innehåller teori men är alltid också upplevelse baserade, både individutvecklande och grupputvecklande/team utveckling.

Det blir en hel del aha upplevelser och igenkänning. Mitt mål som utbildningsledare och process handledare är att var och en ska äga en ny kunskap och erfarenhet som blir lätt och attraktiv att använda i vardagen, privat och i yrkeslivet eftersom den utgår ifrån det som i grunden är naturligt.

Hör av dig till mig om du har några frågor, du kan se alla öppna kursdatum under fliken kommande kurser längst ned till höger på första sidan.

Du anmäler dig idag till mig genom att maila mig på rinnie@rinnie.se ibland har jag en anmälningsavgift för att säkra sin plats, alla kan förstås få en faktura men då lägger jag på en faktureringsavgift. kvitto går också att fås vid swish inbetalning eller bankinbetalning läs mer under kurserna.

Företag kan få en offert och faktureras.

Varmt välkommen att delta eller boka utbildning hos mig.

Rinnie