Mina kurser

Jag håller öppna kurser, distansutbildningar och företagsinterna utbildningar, 

Jag skräddarsyr utbildningar för er, efter ert behov och önskemål. Jag har öppna utbildningar för både privat och företag att delta på.

Ni kan också ha eget team som ni vill behandla under någon av mina utbildningar, det blir då en levande process tex vid längre utbildningar så som 2 dagar eller mer återkommande process med hjälp av mina metoder.

Öppna utbildningar/kurser:

  • Distansutbildningar i Lyssnarskap och Vedic Art 
  • Utbildning  i Lyssnarskap 10 träffar a 1 x3 Tim per träff varannan vecka.
  • Helgkurser 1 helg per månad i Vedic Art i  Stockholm/Värmdö.
  • Veckokurser, ligger ofta på skollov och semestertider.
  • Veckokurser under året som ordnas för speciella grupper, tex rehab-grupper LSS, arbetsförmedlingar.
  • Kursresa 1 ggr per år till Indien – Vedic Art utbildning i en kombinerad Ayurvedisk hälsoresa med tillhörande Yoga. 

Mina utbildningar  innehåller teori och praktik och är alltid upplevelse baserade. Igenkänningsfaktorn är hög och vid företag och organisation är dem anpassade efter era arbetsuppgifter, utmaningar, mål och utvecklings önskemål.

Mitt mål som utbildningsledare och process handledare är att var och en ska äga en ny kunskap och erfarenhet som blir lätt och attraktiv att använda i vardagen, privat och i yrkeslivet eftersom den utgår ifrån det som i grunden är naturligt.

Hör av dig till mig om du har några frågor, du kan se alla öppna kursdatum under fliken kommande kurser längst ned till höger på första sidan.

Du anmäler dig till mig genom att maila mig på rinnie@hearo.se och genom att betala en anmälningsavgift för att säkra din plats, alla kan förstås få en faktura men då lägger jag på en faktureringsavgift. Kvitto går också att fås vid swish inbetalning eller bankinbetalning läs mer under kurserna.

Företag kan få en offert och faktureras då tillkommer moms och en faktureringskostnad, vid offert görs andra överenskommelser.

Varmt välkommen att delta eller boka utbildning hos mig.

Rinnie