Välkommen till Värmdö Målar – nyanlända och alla andra som längtar att måla!

Välkommen till Värmdö (VTV), målar tillsammans!

Vedic Art Grund och fortsättningskurs!

Nyanlända går gratis – etablerade svenskar som ej tidigare gått en Vedic Art kurs betalar knappt halva kurspriset på dessa kurskvällar alltså endast 2oo kr per kväll! (Ordinarie pris; 450 kr per kväll)

Jag håller kursen, G -studions Göran Olsén håller med lokalen, Värmdö Kommun med material!

Kursen håller till i de fina gamla kulturkvarteren vid Gustavsbergs Porslinsfabrik, som är känt globalt för sitt porslin. 

Kursstart, alla dagar 17-20:

11 september 

18 september

25 september

2 oktober

9 oktober

16 okt

23 okt

30 okt

6 november

13 nov

20 nov

27 nov – Avslutning – bjud in vänner och familjer vi äter och firar!

OBS!!! Alla träffar är mellan kl 17-20.

Ta gärna med fika och bjud varandra när det behövs en paus, det finns mikrovågsugn om du vill värma mat, vatten och vattenkokare

OBS! Du som har eget konstmaterial ta med det du har och det du själv längtar att skapa med och utgå ifrån det för att sen komplettera med det som finns på plats eller kom som du e och prova dig fram! Läs mer nedan under Material.

En stor del i kursen är att utgå ifrån sig själv och sina val och sina resurser, så för dig som kan ta med eget MaterialTag det du har, det kan vara en penna eller något papper eller några barnkritor, eller vad du längtar efter, materialvalen är personligt och därför viktigt att du känner efter vad du längtar efter eller helt enkelt utgår ifrån det du Har just nu då det är dina resurser just nu. Du kan sedan komplettera med material som kommunen bidrar med och som finns på plats! Låt även era barn ta med något som de har, det kan också vara något som man kan måla på tex en sten eller något tyg eller kartong eller vad som helst som verkar spännande att måla på eller måla in i sin målning. 

Exempelvis: färger, t ex kritor, vattenfärger, akvarell, akryl, luktfri olja eller annat. En bra blyertspenna som räcker länge eller fler, papper som du kan slösa med och eventuellt Canvas målarduk om du vill och kan (gärna om du kan ha med dig åtminstonde ett större format ca 1×1 meter) Annars kommer det att finnas någon typ av papper eller duk här!!

Tips: gamla tapetrullar/täckpapp eller en gammal rullgardin – vad som helst som man kan måla med och på. Allt från enkla grejer till fina dyra konstnärsmaterial passar för denna kurs. En tejp och en sax kan vara bra att ha och en pennvässare om du har sådana pennor. Barn som kommer med ska helst ha eget personligt grundmaterial som de  ska ha valt själva att ta med. Sedan kan man dela visst material tillsammans. 

Plats: Chamottehuset / G – Studion vid Gustavsbergs hamn, Tyra Lundgrens väg 25. (Dekorhuset) Buss 474 från Slussen, hållplats: Farstaviken. Följ skyltar till hamnen.

Anmälan: görs via ett mail till mig  eller på FB via evenemanget! 

Begränsat antal platser är ca 20 personer, så först till kvarn gäller som vi brukar säga 🙂

För dig som är Etablerad Svensk – Betala 200 kr på plats eller Via Swish: 073-56 96 112

Varmt Välkommen!