Pedagoger, lärare, föräldrar bli kompetent inför Era barns känslor!

Pedagog, Lärare och förälder!

Hur gör jag rent praktiskt när ett barn är ledsen? Förtvivlad? Rädd? Skakar och darrar av känslor?

Hur bemöter jag starka känslor i en konflikt? Eller när ett barn gråter och aldrig verkar vilja sluta?

När barnet gråter efter att föräldrarna lämnat vid förskolan? Eller får ett utbrott när föräldern hämtar och skriker och kanske inte vill gå hem, eller börjar tjata vid affären om att den vill ha nåt? Tex godis fast det inte är lördag!!

 

Eller när barnet får ett utbrott just när vi är på väg hem från en härlig utflyktsdag? Hur gör jag och varför blir det så? Är barnet otacksamt och ouppfostrat?

Får jag sätta gränser? Hur hanterar jag då de känsloutbrott som kommer därefter?

Hur kan jag hjälpa barn att bli av med stress och hur förebygger jag att de ska bli stressade ? Hur förebygger jag min egen stress och hur tar jag hand om mina egna jobbiga känslor och tankar. Hur får vi tiden att räcka till?

Ja frågorna kan vara många och fler än dem här när vi väl börjar prata om barn och barns känslor!

Jag erbjuder utbildning i att bli känslokompetenta.

Utbildningen ger: närhet, goda lärande relationer, tillit, trygghet, mod, motivation, drivkraft, möjligheter, kreativitet, läkande relationer, samarbete, delaktighet, en känsla av sammanhang, ett aktivt lärande, psykosocial och psykosomatisk hälsa, ett salutogent perspektiv och förhållningssätt. 

Ni kommer att få goda samarbetspartners både i barnen men också i arbetslaget/familjen.

Välkommen att kontakta mig för utbildningsdagar hos er, eller att delta i en av de kurser. 

Vill du veta mer läs under Mina tjänster, eller bara hör av dig!

Varmt välkommen till att skapa större trygghet inifrån och ut, istället för tvärtom!