Online ett sätt att bygga broar!

Online blir mitt sätt och även andras sätt att bygga broar mellan oss i en tid då Covid 19 skapar en fysisk separation och för många en isolering.

Jag erbjuder nu fler och fler möjligheter för mina kunder, elever att bryta isoleringen genom att mötas i Cyperspace, det här gör också att jag kan erbjuda fler i andra länder mina tjänster, mitt kursutbud, föreläsningar, samtal etc. Det finns inga begränsningar bara möjligheter.

Som spindlar spinner sitt nät så gör vi också det, kanske mer än någonsin nu!

Jag önskar er alla varmt välkomna att delta på en Vedic Art kurs för familjer som sitter hemma, kanske isolerade pga karantän, kanske för att skydda sig eller andra.

Är du Vedic Art lärare och vill gå den där fortbildningen för att kiunna hålla Vedic Art kurser för Barn och för mixade grupper såsom familjer, då erbjuder jag även dessa utbildningar Online nu! Titta bara under mer information om kurser längst ner till höger på sidan.

Behöver du någon att prata med, känner du oro eller dig ensam, jag finns här för dig både via webben eller telefonen, välj det som passar dig bäst.

OBS!!!! Jag har flera bra ideer för hur ni kan få till ett mer positivt klimat i era relationer!

Ta hand om dig och dra dig inte för att kontakta mig om du har några frågor. Mer information om kurserna finner du här på min hemsida eller på FB Rinnie Crossler Communication & Art. Välkommen!