Samtalsterapi

Jag erbjuder samtalsterapi för privatpersoner, enskilt, parterapi och eller familjeterapi.

Coachar även personer i sin yrkesroll, i sitt ledarskap, relationer på arbetsplatsen, förändringsprocesser och annat så som vid konflikter. Samtal, föreläsningar och kurser för företag kontakta mig för mer information. Vid fler än en person kan vi vara två terapeuter vid behov.

Priser för samtal privatpersoner:

  • Enskilda samtal 850 kr per tim.
    “privatpersoner som bokar minst tre samtal på en gång får du 100 kr rabatt per samtal”
  • Samtal per telefon eller skype 750 kr per tillfälle, ca 1 tim.
  • Parsamtal cirka 1 tim 30 min, 900 kr för en terapeut första samtalet 2 tim a 1500 kr.
  • Familjesamtal 1500 – 2500 kr, 1-2 terapeuter, priset är också beroende på antalet personer i en familjen som delta och tidsåtgång, från 1- 2 tim.
  • Coachning, stödsamtal, stresshantering, handledning för företag 1500- 2500 kr beroende på antal individer och organisation, per tim ex moms.

Lysnarskap – kurs och stödgrupper i personlig utveckling och hjälp till självhjälp i grupp, en individuell utveckling men med en metod där du blir självgående och får ett nätverk som kan bli dina närmaste medmänniskor och coacher. Ni använder varandra för er egen utveckling och får ett eget förhållningssätt som kan förändra dina relationer i en positiv riktning. 8-10 träffar. Egen praktik mellan tillfällena.

Sorgbearbetning. Vid alla typer av sorgebearbetning som vid kriser och förändringsprocesser uppstår det olika förlustreaktioner, vilket är normalt och naturligt. Att släppa taget och gå vidare är vanliga råd, och visst skulle vi göra det om vi bara visste hur? Ofta har vi inte med oss redskap och resurser för att bearbeta sorgen som många gånger handlar om en separation som kan bli extra svår om vi inte fått möjlighet att sörja tidigare i livet.

Vid sorg över en närståendes bortgång väller kanske tomheten och känslorna över, många svåra frågor och tankar om livet och meningen med livet dyker upp.

Du och/eller er familj är varmt välkomna att höra av er om ni vill träffas för samtal, jag finns här er. Tveka inte att lyfta luren och ring, vi kan träffas både personligt och på telefon.

Jag har praktik i Stockholm centralt i Nacka och på Värmdö.

Vid faktura via brev tas en avgift på 25kr. Alla priser är ex moms för företag.
Förseningsavgift 60kr (företag 450kr) plus dröjsmålsränta 9%
Vid avbokning senare än 20 timmar innan debiteras kunden 500 kr vid senare än 8 tim hela beloppet.