Handledning och Coachning i Samtal

Jag erbjuder samtal , handledning och coachning för privatpersoner, enskilt, par och eller familjer.

Som Wellness och Stress Pedagog har jag fördjupad kunskap kring stress och hälsa.Som LyssnarskapsCoach är jag proffs på bemötande, balanserad kommunikation, feedback och hantering av känslor, på relationer och känslomässiga processer.

Mina specialområdet är barn, pedagoger, föräldrar och familjer, föräldrarskap = ledarskap och ett gott självledarskap behövs oavsett vilken ledare du är.

Jag har också erfarenhet av att coacha och handleda chefer och ledare dels för privata situationer i någon tuff period i livet/ledarskapet. För att utveckla och få stöd vid bemötande och hantering  av sina egna eller andras känslor, arbetsrelaterade eller privatrelaterade, för att få en bättre funktion och fokus på jobbet . För att få stöd vid speciella relationer på arbetsplatsen, vid förändringsprocesser eller vid konflikter.

Samtal, föreläsningar och kurser för företag kontakta mig för mer information. Vid fler än en person kan vi vara två terapeuter vid behov.

Priser för samtal:

 • Enskilda samtal 950 kr per tim.
  “privatpersoner som bokar minst tre samtal på en gång får du 100 kr rabatt per samtal”
 • Samtal och Handledning via telefon eller Zoom kostar 850 kr per tillfälle, ca 1 tim.
 • Parsamtal cirka 1 tim 30 min, 1200 kr för en terapeut, vid behov eller önskemål av två terapeuter lägger vi på 800 kr, det blir alltså 2000 kr per samtal.
 • Familjesamtal 1500 – 2500 kr, 1-2 terapeuter, priset är också beroende på antalet personer i en familjen som delta och tidsåtgång, mellan 1- 2 tim per träff.
 • Coachning, stödsamtal, stresshantering 1500 – 2500 kr per tim ex moms vid handledning för företag, nyckelpersoner, beroende på antal individer och organisation, ev extra handledare/coach..
 • Skräddarsyr offert vid förfrågan
 • Terminslånga processer där vi träffas varannan vecka ca 2- 4 tim och ni arbetar självständigt mellan tillfällena.
 • Handleda arbetsgrupper/tvärgrupper som kan processa och bearbeta frågor/teman arbeta in nytt förhållningssätt, stresshantering, mötesform, etc på offerförfrågan.
 • Timbank, vid längre processer och samtals terapi/coachning för exempelvis nyckelpersoner.

Stresshantering för individer – samtal och process, verktyg/resurser och egna strategier för att förebygga och hantera stress.

Sorgbearbetning. Vid alla typer av sorgebearbetning som vid kriser och förändringsprocesser uppstår det olika förlustreaktioner, vilket är normalt och naturligt. Att släppa taget och gå vidare är vanliga råd, och visst skulle vi göra det om vi bara visste hur? Ofta har vi inte med oss redskap och resurser för att bearbeta sorgen som många gånger handlar om en separation som kan bli extra svår om vi inte fått möjlighet att sörja tidigare i livet.

Vid sorg över en närståendes bortgång väller kanske tomheten och känslorna över, många svåra frågor och tankar om livet och meningen med livet dyker upp.

Du och/eller er familj är varmt välkomna att höra av er om ni vill träffas för samtal, jag finns här er. Tveka inte att lyfta luren och ring, vi kan träffas både personligt och på telefon.

Jag har praktik i Stockholm och centralt i Nacka och på Värmdö.

Betalningsinformation:

Vid faktura tas en avgift på 125 kr. Vid offert och faktura är priset enligt vår överenskommelse. Alla priser är ex moms för företag. Förseningsavgift 160kr (företag 450kr) plus dröjsmålsränta 9%
OBS!!!! Vid avbokning senare än 20 timmar innan debiteras kunden för halva samtalskostnaden, vid senare än 8 tim hela beloppet.