Lyssna inåt för att kunna utryck dig utåt.

Vedic Art leder dig till att lyssna inåt istället för att hela tiden ta intryck utifrån, bli medveten om din inre röst och drivkraft, skoaffär dig modet att följa den, konst  och liv går ihop!

En oförglömlig resa för kropp och själ, en andlig upplevelse som nu också innehåller en möjlighet att vi tillsammans gör en soluppgångs utflykt till den sydligaste staden, Kanyakumari, av det Indiska fastlandet.

En utflykt som är gratis för dig som tidigare anmält dig tidigare eller som anmäler dig nu under November månad att vara med på denna Vedic Art Yoga, Ayurvediska hälsoresa resa till Södra Indien, Kerala!

Legenden säger att där de tre haven möts – Bengaliska viken, Indiska oceanen och Arabiska sjön – ger gudinna Kanya Amman under soluppgången sin välsignelse till dina hemliga drömmar ??
Kanyakumari ligger i Keralas granndelstat Tamil Nadu och man har en unik möjlighet att även korsa delstatens gräns under utflykten.
Utöver den vackra soluppgången kommer vi att se minnesplatsen för den indiska filosofen Swami Vivekananda, och ta båten över till ön där Kanyakumari tempel ligger.

På tillbaka vägen har du även möjlighet att beundra det 400 år gamla Travancore kungarikets palatset i Padmanabhapuram.

Dags att ta tag i ditt liv och börja med din inre resan mot dina drömmar…

Utöver gratis utflykten gäller även -1500 kr rabatt på hela resan, November ut!