HEARO – där lyssnare är hjältar

Hearo – där lyssnare blir hjältar!

Jag arbetar med ett helt nytt varumärke för att uppmärksamma vikte av att lyssna och vad som sker när lyssnandet får ta plats i vår vardag.

En ny hemsida kommer att lanseras med det nya varumärket – HEARO där ni kan skapa hjältar i er organisation och bli era egna hjältar i era liv. Vem ska vi rädda om inte oss själva i första hand, precis som på flygplanet när du först ska sätta syrgasen på dig själv innan du sätter den på en annan.

Bli en vardagshjälte men börja med dig själv och låt sedan denna hjältesaga sprida sig över hela världen!!!

Jag kommer att erbjuda föreläsningar, workshop och tillsammans med er ibland genom en Hjälteverkstad som jag sätter upp hos er – där alla kan få bli superhjältar, riktiga HEAROs 

Följ mig vidare på min sida som är under utveckling:

www.hearo.se