Vedic Art, Ayurveda & Yoga i södra Indien 15-29 februari 2020

Vedic Art kurs i Kerala den 15 – 29 februari 2020.

Måla halva dagarna, ayurvedisk massage och behandlingar, Yoga, sol och bad och spännande utflykter i södra Indien, ett land med mångfald och intryck som inte lämnar någon oberörd.

Den här resan är både en resa i det yttre såväl som i det inre. Är du beredd på att få fart på din utveckling och gå emot ett hälsosammare liv!? Då ska du följa med!’

NYTT FÖR I ÅR för dig som målat enligt Vedic Arts metod länge!

  • Har du redan gått Vedic Art grund, fortsättning och kanske även lärarkurs får du rabatt på kursen och du betalar endast för staffliplats samt repetition av Vedic Arts principer, rabatterat pris sänker ditt paket pris med 2000 kr.

Vill du möta Indiens mångfald och färgprakt, bli inspirerad av den och din egen utveckling och din egen inre färgprakt?

  • Hatha yoga & Jin yoga / varje morgon finns det möjlighet för dig som vill yoga
  • Vedic Art ca 4 tim per dag förutom på våra utflyktsdagarna.
  • Ayurvediska panchakarma behandlingar – 1-2 tim massage varje dag
  • Ayurvedisk vegetarisk kost, fantastiska frukter från orten, läskande gott citron o ingefärste (alkohol, socker och kaffe är några saker som ej ingår i kosten under vistelsen, börja redan innan att dra ner på kaffet om du kan)
  • Utflykter – 2 Halvdagars utflykter ingår
  1. Backwater tur – fantastiska bakvattens kanaler som går igenom ett rikt fågelliv i spännande vegetation med mangrove träd och buskar som lever i salt och bräckt vatten och spelar en viktig roll för ekosystemet, dessa kanaler tar oss ända ut till havsstranden Golden Beach där det öppna havet dånar upp på stranden och ibland även i perioder öppnar en kanal från havet och fyller på dessa träskmarker med saltvatten.
  2. Stadstur till Trivandrum – spännande shopping, känna stadens puls, tempelbesök för den som vill.
  3. Utflykt att möta soluppgången vid Kanyakumari, legenden säger att där de tre haven möts – Bengaliska viken, Indiska oceanen och Arabiska sjön – ger gudinna Kanya Amman under soluppgången sin välsignelse till dina hemliga drömmar. Kanyakumari ligger i Keralas granndelstat Tamil Nadu och man har en unik möjlighet att även korsa delstatens gräns under utflykten. Utöver den vackra soluppgången kommer vi att se minnesplatsen för den indiska filosofen Swami Vivekananda, och ta båten över till ön där Kanyakumari tempel ligger.På tillbaka vägen har du även möjlighet att beundra det 400 år gamla Travancore kungarikets palatset i Padmanabhapuram.
  • Du kan åka ner tidigare eller stanna längre för att få egen tid att utforska miljön och göra egna utflykter eller bara varva ner och leva turistliv på stranden några dagar / veckor extra. Datumen som är satta är då kursen och behandlingarna startar. Du kan boka rum för denna extra tid innan eller efter med min medarrangör Helen Rudi på företaget OHLI, kontaktuppgifter får du av mig.

Pris för helpension mycket förmånliga; 22 500 kr det är inklusive kurs, ateljéplats, yoga, alla behandlingar och alla örtmediciner, utflykter, du bor i ett dubbelrum med balkong, brukar också ingå en festmåltid och en matlagningskurs i ayurvedisk matlagning _ väldigt populär och trevlig kväll! Du kan också på egen begäran få ta del av matlagningen fler dagar, om du vill. 

OBS!! Flygbiljett ordnar du själv med och även visum – gör du det i god tid kan du få en mkt billig flygbiljett. Tänk på att du kanske måste fylla på dina vaccin, kolla med vårdcentralen.