Blog Archives

Föräldraprogram coaching och kurs i Enklare föräldraskap

Föräldraprogram coaching och kurs i Enklare föräldraskap.

Hantera och bemöta ditt barns starka känslor, vid konflikter, gränser och andra känslomässiga situationer.
’längtar du efter ett mer harmoniskt föräldraskap och att kunna hjälpa dig själv och ditt barn igenom känslomässiga barriärer, då är du en potentiell deltagare i mitt online program för att få ett enklare föräldraskap.

Du kommer hjälpa ditt barn att hantera gränser, konflikter, motstånd och hinder och att få en ökad självkänsla och en ökad förutsättning för lärande och medkänsla om andra medmänniskor. Ditt barn kommer få en ökad psykiskt hälsa både nu och i framtida liv. Du kan bidra till att påverka ditt barns val i framtiden genom att lära dig om hur du bemöter och hanterar starka känslomässiga situationer med ditt barn som blir känslokompetent.

9 veckors program med 1 träff per vecka a 2 tim per coachtillfälle.
8 moduler med massor av kunskap, praktiska verktyg och möjligheter att ändra ditt mindset så att du får ett enklare föräldraskap.

 1. Kursmaterial med videofilmer powerpoints och texter, samt övningar i kursportalen.
 2. Tillgång till chattrummet för alla deltagare samt mig under veckorna för att ställa frågor, få kontakt och stöd direkt i vardagens situationer.
 3. 1 st individuell coachingträff a ca 1,5 tim med mig som kursledare.

kurser startar hela tiden,  just nu pågår en kurs kvällstid på tisdagar, framöver startar en den 10 mars dagtid på onsdagar och i april startar ännu en på torsdagskvällar

Vill kan du Maila mig på rinnie@hearo.se

 

.

 

 

 

>>

Grundkurs för vuxna i Vedic Art – helgkurs 1 av 3 helger

Varmt välkommen till en oförglömlig resa in i dig själv och ut igen, på duken!

Frigörande måleri via Vedic Arts metod för personlig utveckling och ökad kreativitet och självkännedom!

Älskar du att måla och skapa, men inte lyckas ta dig tiden att verkligen göra det! Då har du möjligheten NU att äntligen komma igång, jag har helgkurser 1 helg per månad i min ateljé under hela våren och hösten!

Kanske du längtar att komma loss, få ny inspiration, eller var det så att du blivit missuppfattad att du inte har talang nog och inte trot om dig själv att du kan!!! Kom och öppna upp för din inre skaparglädje, din egen personliga drivkraft och finn dig själv och ditt eget personliga uttryck, både i konsten och i livet!!!

Har du gått in i väggen behöver koppla av, finna harmoni igen, något som gör att du kan få en liten knuta avkoppling eller känsla av glädje igen JA då har du också kommit rätt!!!

Första helgdatumen är 27 & 28 februari kl 10-17

Lunch mellan 12:30-14 tag med mat uppvärmningsmöjlighet finne på plats, eller åk iväg och ät på närmaste lunchställe. Tag en promenad och vila ifrån skapandet en stund.

Material tar du med dig vad du har och eller längtar efter! Du kan använda kritor, pennor, akvarell, akryl luktfri olja, eller vad du vill, canvasdukar, pannåer, papper, gamla tapetrullar eller vad du vill att måla på! Penslar, svampar, trasor, händerna eller annat! Det är bra att ha blyertspenna och papper att slösa av med sig , målartejp, sax och trälim eller annat klister kan vara bra att ha, oömma kläder, lager på lager och kläder efter väder vid en promenad 😀

Pris 2000 kr per helg, OBS!! om du bokar in dig för alla 3 helger och betalar det direkt vid anmälan får du en rabatt på 1000 kr på hela kursbeloppet! 

Anmälan till kursen görs via e-post till rinnie@hearo.se och genom att betala 1000 kr per vuxen, eller hela beloppet för att erhålla en rabatt på 1000 krse betaluppgifter nedan!

TÄNK PÅ ATT: Senast 20 dagar innan kursstart ska hela kursavgiften betalas.

Vid anmälan får du all information du behöver för att koppla upp dig till kursen – jag kommer att använda ZOOM som mötesverktyg online, den är gratis och du kan ladda upp den redan nu!

OBS! Anmälan är bindande så tillvida att du ej kan avboka dig senare än 20 dagar före kursstart, du får då istället möjlighet att delta vid ett annat kurstillfälle.

Du betalar till plusgiro 94 48 19-2 eller Swish nummer: 1234791018 – Mitt företag heter Hear Ozon och då vet du att du betalat till rätt företag.

Jag ser så mycket fram emot ser att träffa dig!

Jag vill också berätta att när du gått grundkursen finns en fortsättningskurs också, sen kan du alltid gå och repetera kursen hos mig för en mycket mindre kostnad, det är bra att repetera och hålla igång skapandet, därför uppmuntras det 😀

>>

Lärarfortbildning i Vedic Art för barn och familjer

Lärarfortbildning för dig som är Vedic Art lärare och vill hålla kurser för barn och familjer!

Varmt välkommen på en kurs tillsammans med andra Vedic Art lärare för att fördjupa dig i och få inspiration och erfarenheter utifrån mina år med Vedic Art för barngrupper i olika åldrar både privat och på förskola och skola, samt för hela familjegrupper i Vedic Arts metod!

Här är nya datum för distanskurs på Svenska:

17 januari kl 15-18 startar kursen håller på 6 söndagar framåt!

Datum är alltså 17, 24, 31 januari samt 7, 14, 21 februari kl 15-18 med en bensträckare.

Innehåll: Varje kurstillfälle innehåller teori, storytelling, liten stund att sjunka ner med pennan i hand, ibland någon övning och frågestund. Alltifrån praktiska saker till förhållningssätt, bemötande och de kreativa processerna. Vi kikar på likhet och skillnader mellan åldrar, vad händer när vi låter barn och vuxna skapa tillsammans via Vedic Arts metod? Hur kan du förmedla principerna till barn i olika åldrar. Barn och vuxnas kreativitet och hjärnor. Hur kan barn och vuxna hjälpa varandra att frigöra sin kreativitet? Och mycket mycket mer!

Du kommer känna dig säkrare och mer inspirerad när du själv ska hålla kurs för barn men också för mixade grupper med vuxna och barn såsom familjer. Men också om du är pedagog inom förskola och skola och vill veta mer om barns skapande.

Pris: 6000 kr plus moms för företag och fakturering. Inkl moms för privatpersoner som ska använda kunskapen för privat bruk.

Anmälan till kursen görs via e-post till rinnie@hearo.se och genom att betala 1000 kr per vuxen, se uppgifter nedan!

TÄNK PÅ ATT: Senast 20 dagar innan kursstart ska hela kursavgiften betalas.

Vid anmälan får du all information du behöver för att koppla upp dig till kursen – jag kommer att använda ZOOM som mötesverktyg online, den är gratis och du kan ladda upp den redan nu!

Du får också information om material och annan information som är bra att ha inför kursstart.

OBS! Anmälan är bindande så tillvida att du ej kan avboka dig senare än 20 dagar före kursstart, du får då istället möjlighet att delta vid ett annat kurstillfälle.

Du betalar till plusgiro 94 48 19-2 eller Swish nummer: 1234791018 – Mitt företag heter Hear Ozon och då vet du att du betalat till rätt företag.

Jag önskar dig varmt välkommen och ser verkligen fram emot att träffa dig och del med mig av alla år med barn och familjekurser i Vedic Art samt att få höra om dina erfarenheter och din längtan!

>>

Familjekurs i Vedic Art på distans kvällskurs.

Måla tillsammans med ditt barn alt. barnbarn på en Vedic Art distanskurs under vårterminen!

Anmäl er redan NU, betala in en anmälningsavgift för att få ert presentkort som du kan ge bort i julklapp till ditt barn, barnbarn eller barnets mor eller farföräldrar!

En fantastisk upplevelse och möjlighet att göra och uppleva något tillsammans trots avståndet! 

Ni får ett eget ”rum” i Zoom där ni kan måla ihop och prata med varandra, sen träffas vi alla i samma ”rum” då och då, för en ny genomgång!

Praktisk information:

Obs! Denna grundkurs är en kvällskurs en kväll i veckan!!!

Grundkursen är på 10 veckor i följd under vårterminen.

Med start den 18 januari kl 16-19

Samt: 24 januari – 1,8,15,22 februari – 1,8,15,22 mars  

Varje kurstillfälle innehåller teori, praktiska övningar och reflektioner efter övningen att lyssna på. Mellan teori och övningarna finns utrymme för en bensträckare. Vedic art bjuder på frihet i skapandet och personlig utveckling, varje princip i grundkursen är kopplad både till konsten och livet!

Pris/fantastiska priser hela våren på distanskurser!!!!

 • Vuxen: 4000 kr för hela kursen, alla 10 tillfällen) OBS!!!!Bokar du dig NU för hela  kursen och betalar allt på en gång, får du 1000 kr i rabatt. Du betalar då endast 3000 kr för hela kursen/ 300 kr per träff!!! 

 • Barn: 0-7 år gratis i vuxens sällskap

 • 8- 12 år 1500 kr för hela kursen (150 kr per träff) vid bokning och betalning av alla helgerna får även barnet en rabatt på 500 kr för hela kursen!!! (100 kr per träff)

 • Tonåringar: 13-19 betalar 2000 kr (200 kr per träff) för alla helger i vuxens sällskap, vid bokning och betalning direkt får även tonåringen en rabatt på 500 kr för hela kursen och betalar alltså bara 150kr per träff!!!

Obs! Tonåring som kommer utan vuxen måste ha godkänt av målsman om det är minderårigt och betala i förskott, alltså minst 10 dagar före varje kurstillfälle samt är priset 2500 kr på hela kursen. Vid bokning och betalning av hela kursen på en gång får även denna deltagare rabatt på 500 kr för hela kursen. 

Välkommen att repetera grundkursen och måla tillsammans, få inspiration och hålla igång skapandet, du som redan gått grundkurs hos mig vid ett tidigare tillfälle får en rabatt på 25 % på hela kursens belopp 

Anmälan till kursen görs via e-post till rinnie@hearo.se och genom att betala 1000 kr per vuxen och 500 kr för barn och ungdomar i registreringsavgiften.

TÄNK PÅ ATT: Senast 20 dagar innan kursstart ska hela kursavgiften betalas,  för att få erhålla sin rabatt betalar du direkt vid anmälan in hela kursavgiften!

Vid anmälan får du all information du behöver för att koppla upp dig till kursen – jag kommer att använda ZOOM som mötesverktyg online, den är gratis och du kan ladda upp den redan nu! Du får också information om material och annan information som är bra att ha inför kursstart.

OBS! Anmälan är bindande så tillvida att du ej kan avboka dig senare än 20 dagar före kursstart, utan får då möjlighet att delta vid ett annat kurstillfälle.

Du betalar till plusgiro 94 48 19-2 eller Swish nummer: 1234791018 – Mitt företag heter Hear Ozon och då vet du att du betalat till rätt företag

OBS!!!!

jag kan skicka ett fint presentkort så är julklappen klar!!!

>>

Vedic Art familjekurs, en distans helgkurs

Måla tillsammans med ditt barn alt. barnbarn på en Vedic Art distanskurs under vårterminen!

Anmäl er redan NU, betala in en anmälningsavgift för att få ert presentkort som du kan ge bort i julklapp till ditt barn, barnbarn eller barnets mor eller farföräldrar!

En fantastisk upplevelse och möjlighet att göra och uppleva något tillsammans trots avståndet! 

Ni får ett eget ”rum” i Zoom där ni kan måla ihop och prata med varandra, sen träffas vi alla i samma ”rum” på kursen då och då, för en ny genomgång!

Praktisk information:

Helgkurserna kommer hållas en helg per månad. Grundkursen är på 4 helger.

Andra helgen varje månad med start 13 14 februari!!!  

Samt: 13 & 14 mars, 10 & 11 april, 8 & 9 maj.  

Lunchpaus: mellan ca kl 12:30 – 14:30 (2 timmar) har vi en paus för lunch och promenad/lek/vila!

Pris/fantastiska priser hela våren på distanskurser!!!!

 • Vuxen: 1250 kr per helg, 5000 kr för hela kursen, alla 4 helgerna) OBS!!!!Bokar du dig för alla helgerna och betalar alla på en gång, får du 1000 kr i rabatt. Du betalar då endast 4000 kr för hela kursen/1000 kr per helg!!! 

 • Barn: 0-7 år gratis i vuxens sällskap

 • 8- 12 år 1500 kr för hela kursen (375 kr per helg) vid bokning av alla helgerna får även barnet en rabatt på 500 kr för hela kursen!!! (250 kr per helg)

 • Tonåringar: 13-19 betalar 2000 kr (500 kr per helg) för alla helger i vuxens sällskap, vid bokning av alla 4 helgerna får även tonåringen en rabatt på 500 kr för hela kursen och betalar alltså bara 375 kr per helg!!!

Obs! Tonåring som kommer utan vuxen måste ha godkänt av målsman om det är minderårigt och betala i förskott, alltså minst 10 dagar före varje kurstillfälle samt är priset 3000 kr på hela kursen. Vid bokning och betalning av hela kursen på en gång får även denna deltagare rabatt på 500 kr för hela kursen. 

Välkommen att repetera grundkursen och måla tillsammans, få inspiration och hålla igång skapandet, du som redan gått grundkurs hos mig vid ett tidigare tillfälle får en rabatt på 25 % på hela kursens belopp 

Anmälan till kursen görs via e-post till rinnie@hearo.se och genom att betala 1000 kr per vuxen och 500 kr för barn och ungdomar i registreringsavgiften.

TÄNK PÅ ATT: Senast 20 dagar innan kursstart ska hela kursavgiften betalas, antingen per helg, eller alla fyra helger direkt för att få erhålla sin rabatt!!!

Vid anmälan får du all information du behöver för att koppla upp dig till kursen – jag kommer att använda ZOOM som mötesverktyg online, den är gratis och du kan ladda upp den redan nu! Du får också information om material och annan information som är bra att ha inför kursstart.

OBS! Anmälan är bindande så tillvida att du ej kan avboka dig senare än 20 dagar före kursstart, utan får då möjlighet att delta vid ett annat kurstillfälle.

Du betalar till plusgiro 94 48 19-2 eller Swish nummer: 1234791018 – Mitt företag heter Hear Ozon och då vet du att du betalat till rätt företag

OBS!!!!

jag kan skicka ett fint presentkort så är julklappen klar!!!

>>

Gratis online seminarium Enklare föräldraskap!

Varmt välkommen till mitt online seminarium

Enklare föräldraskap!

Håll utkik snart lanserar jag mitt första online seminarium på Facebook det är helt Gratis att delta och du är välkommen att – bara skicka mig din mailadress så får du inbjudan.

1,5 tim föredrag och seminarium för dig som vill ha ett enklare föräldraskap, en enklare vardag och bättre förstå och hantera dina barns känslor. Seminariet är gratis och kommer ske på Zoom mötesverktyg på internet, du kan skaffa ett gratis medlemskap på Zoom.

Du är förälder ditt barn kan vara i vilken ålder som helst men du har jobbigt med att hantera och bemöta ditt barns starka känslor, så som ilska, sorg, ledsenhet och rädsla, du kanske inte ens riktigt vet om ditt barn är arg eller mest rädd. Du vill vända en negativ trend och du vill göra allt för att hjälpa dig sjöälv och ditt barn!

Under seminariet får du veta mer om hur du kan börja redan nu att få ett enklare föräldraskap!

Du får kunskap och praktiska verktyg att enkelt implementera i din vardag, verktyg som kommer hjälpa dig att hantera ditt barns känslor men också minska konflikter och starka känsloutbrott, dessa verktyg kommer hjälpa ditt barn att komma igenom jobbiga situationer lättare och även gränssättning och motgångar.

Du kommer kunna ställa frågor direkt på mig, jag är 100 % live och du kommer också efteråt att kunna boka dig för ett personligt samtal där du kan berätta om din personliga situation och vad du brottas med.

Välkommen!

För mer information och anmälan, maila mig på rinnie@hearo.se

Lite om mig: Jag arbetar med att coacha och utbilda föräldrar och barn och brinner för att hjälpa föräldrar. Jag har personliga erfarenheter av en revolutionerande kunskap som jag själv fick del av när mitt första egna barn var nyfött för ca 30 år sedan, dessa kunskaper gjorde mitt föräldraskap så mycket enklare och mer begripligt!  Jag har dessutom proffesionellt haft stor nytta och användning av dessa kunskaper i mitt yrke som Barnskötare och pedagog både inom förskola och skola med barn i åldrarna från 1-16 år, under senaste 20 åren har jag också arbetat med familjeutbildningar för personalia utveckling för hela familjen. Jag är också utbildad Wellness och Stresspedagog.

>>

Lärarfortbildning på distans – Vedic Art för Barn och Familjer

En härligt inspirerande distansmöjlighet för dig som vill hålla Vedic Art för barn, ungdomar och familjer!

 

Omfattning på kursen:

6 träffar a 3 tim per träff

Start datum: 

Kursen startar Söndagen den 4 oktober Vecka 40, håller sedan på på söndagar vecka: 41, 42, 43 och 45 och Vecka 47. (Ej v 44 och 46) 

Obs! Dessa datum är kursen på svenska.

Tider: 

kl 14- 17

Distanskurser sker på ett verktyg som heter Zoom, du kan redan nu skaffa dig appen för Zoom och ett konto, det är gratis, mer information om uppkoppling får du senast en vecka innan kursstart via mail, så om du har några frågor kan du kontakta mig i god tid innan kursdagen.

Kursavgift:

För hela kursen betalar du 6 000 kr inkl. moms. För företag 7 500 kr inkl. moms. OBS! du kan också betala en del i taget 3000 kr per del, du betalar in en anmälningsavgift 1000 kr till plusgiro 94 48 19-2 eller Swish nummer: 1234791018 Hear Ozon.
Hela betalningen ska vara inbetald 30 dagar innan eller så fort du anmält dig om det är färre dagar kvar till kursstart.

Obs! För dig som redan gått den här kursen och vill repeterar tar jag en kursavgift på 1000 kr ink moms för privat personer och ex moms för företag. Vid fakturering tar jag en extra fakturerings avgift på 350 kr per faktura.

Innehåll och upplägg:

Viktigt är att du har penna och papper och gärna färger så att du kan måla lite grann under kursen. gärna möjlighet att föra anteckningar också.
Den fösta delen blir mer praktiska råd och konkreta tips den andra delen mer om vårt förhållningssätt och om elevernas processer.

Jag varvar teori med en stunds måleri och samtal. Lite måleri för att vara i sitt eget flöde en stund varje dag under utbildningen – att vara i kontakt med skapandet hjälper oss att få fatt i de frågor som skulle kunna vara relevanta också och det hjälper inspirationen och kunskapen att komma till en praktisk känsla än bara teoretisk.

Den här kursen är till för att stärka dig och ge dig inspiration och kunskap och viktiga aspekter av skillnaden på vuxenkurser samt barnkurser och mixade vuxen/barnkurser. Det finns betydande skillnader men också likheter som kan vara bra att känna till.

Det är önskvärt och bra om man kan vara med vid en barnkurs eller familjekurs som någon lärare håller i innan man Själv håller i en kurs, med det är inget krav. Det behöver inte vara någon av mina kurser, men det kan vara bra att se lite hur det fungerar innan man själv håller i en kurs.

Jag har hållit i både mixade grupper och riktade grupper så som familjekurser, enbart barnkurser i olika åldrar och enbart vuxna sedan 1998.
Anmälan och betalning:

Anmälan

Anmälan är bindande och sker genom ett mail till rinnie@rinnie.se samt att du betalar in en anmälningsavgift 1000 kr till plusgiro 94 48 19-2 eller Swish nummer: 1234791018 Hear Ozon.

Hela betalningen ska vara inbetald 30 dagar innan eller så fort du anmält dig om det är färre dagar kvar till kursstart.
Avbokning sker senast 10 dagar innan kursstart. Vid avbokning senare än 30 dagar före kurstart debiteras full kursavgift. Jag kan i vissa fall erbjuda dig/er att gå vid ett senare kurstillfälle, tex vid svår sjukdomen och stora svårigheter att delta. Anledningen till denna regel är att avbokningar/ombokningar måste ske i rimligt tid för min verksamhets planering, att jag i rimlig tid vet hur många som kommer på kursen. Ombokning till en annan kursvecka måste ske senast 30 dagar innan den kursstarten, för att kursavgiften ska kunna räknas. Jag förbehåller mig alltid rätten till att avboka senast 10 dagar före kursstart vid för få anmälningar eller om jag blir sjuk. Om jag blir sjuk senare innan kursen så kommer alla pengar att betalas tillbaka till er eller ni får ett nytt kursdatum.

Mer information vid anmälan, varmt välkommen

>>

Enklare föräldraskap en distanskurs

Föräldrautbildning – Enklare föräldraskap!

Utbildningen syftar till att stärka din relation till ditt barn, Konsten att lyssna med närvaro, respekt och tillit. Hur får du dina barn att lyssna och hur lyssnar du själv, enkla handfasta verktyg för att utveckla er kommunikation i familjen.

Lyssnarskapet kan förändra mycket för dig och ditt barn och ert förhållningssätt i hela familjen, sånt som sedan ger ringar på vattnet. För att ta några exempel: Ditt barn att klara bättre av att börja skolan och kunna lyssna både på läraren och sina kamrater, våga tala inför gruppen och känna sig tryggare i sociala sammanhang. Ditt barn kommer bli mer samarbetsvillig och glad, känna sig lugnare och mindre känslosam. Ökad förutsättning för goda vänskapsrelationer. Ditt barn får ökad kognitiv förmåga. Ditt barn kommer att få ökad psykisk och fysisk hälsa och en god psykisk resurs för livet. 

Datum:

26 januari och 9 tisdagar framåt kl 18-21

Kursens omfattning: 

8 moduler och en avslutande träff  a 3 timmar per träff.

Plats:

Distanskurser sker på ett verktyg som heter Zoom, du kan redan nu skaffa dig appen för Zoom och ett konto, det är gratis, mer information om uppkoppling får du senast en vecka innan kursstart via mail, så om du har några frågor kan du kontakta mig i god tid innan kursdagen.

Innehåll, material och upplägg: 

Innehållet handlar om att ge dig som förälder ett enklare föräldraskap och möjlighet till det du drömmer om i familjelivet.
Kursen kommer att innehålla teori, praktik och reflektion – enkla verktyg att ta med hem och praktisera direkt.
Hur du får dina barn att lyssna bättre, hur hela er familje kan få en balanserad kommunikation där alla får komma till tals och bli lyssnade på, med närvaro, respekt och tillit, hur ni kan vända negativa trender och beteenden. 
Hantera och bemöt ditt barns starka känslor och utlopp.
Har ni mycket konflikter och utåtagerande så kommer du få verktyg och förståelse för hur du kan skapa ett lättare sätt att hantera och bemästra detta.
Hur ni kan få ett mer harmoniskt familjeliv med minskade konflikter och tjafs!
Kanske har du svårt att sätta gränser för ditt barn och vill veta mer om hur du kan göra och kara av detta!
vill du ha mer ork och energi ja du kommer även där få veta HUR.
Enkla praktiska verktyg som kan få allt att vända till det bättre, du får samarbetsvilliga barn och en fin gemenskap i familjen, ditt barn kommer att klara av att börja skolan och också kunna lyssna på andra/läraren och kompisar!
Verktyg som du kan använda direkt och ta med dig för att implementera kunskaperna i vardagslivet.
Bensträckare blir det också förstås.
Det kommer finnas utrymme för frågor och interaktion med de andra föräldrarna  
 1. Papper och penna för att anteckna saker som sägs, ni får en pdf fil som kursmaterial efter avslutad kurs som en påminnelse om vad vi gått igenom.

 2. Ha gärna en timer tillgängligt tex den som finns på din mobil eller en äggklocka Old Fashion School funkar! 

 3. Sitt skönt och ostört, bekväma kläder och gör det bekvämt och mysigt för dig eftersom vi sitter en god stund. Ha tillgång till ett glas vatten eller en kopp te. Vi tar en paus på ca 15 min. 

 4. Ha klart med ditt Zoom så du vet att det fungerar och inte behöver testa det precis innan kursen. 

 5. Kom i god tid in till mötet gärna 10-15 min före vi startar så vi ser att allt fungerar som det ska.

För mer information och visat intresse Maila mig så bokar vi ett personligt telefonsamtal, där du kan berätta mer om din situation så får vi se om den här kursen är något för dig, att jag kan hjälpa dig!
min e-post rinnie@hearo.se

varmt välkommen

>>

Föräldrautbildning – Känslokompetens

Föräldrautbildning i Känslokompetens

Utbildningen syftar till att stärka din relation till ditt barn Och förståelsen för deras känslor och hur du kan hantera och bemöta dem.


Kursens omfattning:

6 träffar a 3 timmar per träff.

Datum: Dagtid fr om 23 september vecka 39, därefter onsdagar v. 40,41,42,43 och 45. Det går en kurs även kvällstid torsdag den 24 september sen varje vecka på kvällstid Obs! Det är samma veckor som dagtidskursen, fast på torsdagar.

Tid: dagtid kl 10-13

obs!!! det går en kvällskurs på torsdagar kl. 19-22 också, samma veckor from den 24/9

Plats:
Distanskurser sker på ett verktyg som heter Zoom, du kan redan nu skaffa dig appen för Zoom och ett konto, det är gratis, mer information om uppkoppling får du senast en vecka innan kursstart via mail, så om du har några frågor kan du kontakta mig i god tid innan kursdagen.

Innehåll, material och upplägg: 

kursen kommer att innehålla kunskaper om känslor och läkeprocessen, om hur du kan hantera och bemöta dina egna och ditt barns känslor, vi kommer prata om gränser, om kärlek och närvaro. Du kommer få praktiska verktyg att använda direkt och ta med dig som läxa in i din vardag för att levandegöra kunskaperna i ditt vardagsliv.

 1. Papper och penna för att anteckna saker som sägs, ni får en pdf fil som kursmaterial efter avslutad kurs som en påminnelse om vad vi gått igenom.

 2. Ha gärna en timer tillgängligt tex den som finns på din mobil eller en äggklocka Old Fashion School funkar! 

 3. Sitt skönt och ostört, bekväma kläder och gör det bekvämt och mysigt för dig eftersom vi sitter en god stund. Ha tillgång till ett glas vatten eller en kopp te. Vi tar en paus på ca 15 min. 

 4. Ha klart med ditt Zoom så du vet att det fungerar och inte behöver texta det precis innan kursen. 

 5. Kom i god tid in till mötet gärna 10-15 min före vi startar så vi ser att allt fungerar som det ska  

Kurs avgift:

För hela kursen betalar du 6 000 kr inkl. moms. 

Obs! För dig som redan gått den här kursen och vill repeterar tar jag en kursavgift på 1000 kr ink moms för privatpersoner och ex moms för företag. Vid fakturering tar jag en extra fakturerings avgift på 350 kr per faktura.

Anmälan och betalning:

Anmälan är bindande och sker genom ett mail till rinnie@hearo.se samt att du betalar in en anmälningsavgift 1000 kr till plusgiro 94 48 19-2 eller Swish nummer: 1234791018 Hear Ozon.

Hela betalningen ska vara inbetald senast 30 dagar innan kursstart eller så fort du anmält dig om det är färre dagar kvar till kursstart. 

Det kan finnas möjlighet att göra en delbetalning av kursavgiften – kontakta mig så gör vi upp något.

Vid avbokning senare än 30 dagar före kursstart debiteras full kursavgift. Jag kan i vissa fall erbjuda dig/er att gå vid ett senare kurstillfälle, tex vid svår sjukdomen och stora svårigheter att delta och ett uppvisat läkarintyg. Anledningen till denna regel är att avbokningar / ombokningar måste ske i rimligt tid för min verksamhets planering, att jag i rimlig tid vet hur många som kommer på kursen. Ombokning till en annan kursvecka måste ske senast 10 dagar innan kursstarten, för att kursavgiften ska kunna räknas och jag förbehåller mig alltid rätten till att avboka senast 7 dagar före kursstart vid för få anmälningar eller om jag blir sjuk. Om jag blir sjuk och ej kan hålla kursen så får ni nya kursdatum som passar er.

varmt välkommen  

>>

Lärarfortbildning på distans Vedic Art för barn & familjer

Lärarfortbildning på distans i Vedic Art för Barn och Familjer

Är du lärare och vill fördjupa dig i Vedic Art för barn och familjer så välkomnar jag dig också med en härlig Onlinemöjligheter.

Så här ser upplägget ut :
Kursen kommer att vara i två delar

Del 1. Är på 4 träffar x 3 tim

Del 2. Är på 2-4 träffar, Beroende på om vi känner att det behövs, vi fortsätter enligt överenskommelse med deltagarna, vi träffas Sammanlagt 6-8 gånger men tar en del i taget och bokar tillsammans med gruppen nya datum under första delen.

Start datum söndagar from 19 juli 4 söndagar framåt tom 9 augusti.

Obs! Dessa datum är kursen på svenska.

Tider: kl 14- 17 varje Söndag.

Distanskurser sker på ett verktyg som heter Zoom, du kan redan nu skaffa dig appen för Zoom och ett konto, det är gratis, mer information om uppkoppling får du senast en vecka innan kursstart via mail, så om du har några frågor kan du kontakta mig i god tid innan kursdagen.

Kursavgift:
För hela kursen betalar du 6 000 kr inkl. moms. För företag 7 500 kr inkl. moms. OBS! du kan också betala en del i taget 3000 kr per del, du betalar in en anmälningsavgift 1000 kr till plusgiro 94 48 19-2 eller Swish nummer: 1234791018 Hear Ozon.
Hela betalningen ska vara inbetald 10 dagar innan eller så fort du anmält dig om det är färre dagar kvar till kursstart.

Obs! För dig som redan gått den här kursen och vill repeterar tar jag en kursavgift på 1000 kr ink moms för privat personer och ex moms för företag. Vid fakturering tar jag en extra fakturerings avgift på 350 kr per faktura.

Innehåll och upplägg:

Viktigt är att du har penna och papper och gärna färger så att du kan måla lite grann under kursen. gärna möjlighet att föra anteckningar också.
Den fösta delen blir mer praktiska råd och konkreta tips den andra delen mer om vårt förhållningssätt och om elevernas processer.

Jag varvar teori med en stunds måleri och samtal. Lite måleri för att vara i sitt eget flöde en stund varje dag under utbildningen – att vara i kontakt med skapandet hjälper oss att få fatt i de frågor som skulle kunna vara relevanta också och det hjälper inspirationen och kunskapen att komma till en praktisk känsla än bara teoretisk.

Den här kursen är till för att stärka dig och ge dig inspiration och kunskap och viktiga aspekter av skillnaden på vuxenkurser samt barnkurser och mixade vuxen/barnkurser. Det finns betydande skillnader men också likheter som kan vara bra att känna till.

Det är önskvärt och bra om man kan vara med vid en barnkurs eller familjekurs som någon lärare håller i innan man Själv håller i en kurs, med det är inget krav. Det behöver inte vara någon av mina kurser, men det kan vara bra att se lite hur det fungerar innan man själv håller i en kurs.

Jag har hållit i både mixade grupper och riktade grupper så som familjekurser, enbart barnkurser i olika åldrar och enbart vuxna sedan 1998.
Anmälan och betalning:

Anmälan är bindande och sker genom ett mail till rinnie@rinnie.se samt att du betalar in en anmälningsavgift 1000 kr till plusgiro 94 48 19-2 eller Swish nummer: 1234791018 Hear Ozon.

Hela betalningen ska vara inbetald 10 dagar innan eller så fort du anmält dig om det är färre dagar kvar till kursstart.
Avbokning sker senast 10 dagar innan kursstart. Vid avbokning senare än 10 dagar före kurstart debiteras full kursavgift. Jag kan i vissa fall erbjuda dig/er att gå vid ett senare kurstillfälle, tex vid svår sjukdomen och stora svårigheter att delta. Anledningen till denna regel är att avbokningar/ombokningar måste ske i rimligt tid för min verksamhets planering, att jag i rimlig tid vet hur många som kommer på kursen. Ombokning till en annan kursvecka måste ske senast 10 dagar innan kursstarten, för att kursavgiften ska kunna räknas och jag förbehåller mig alltid rätten till att avboka senast 7 dagar före kursstart vid för få anmälningar eller att jag blir sjuk. Om jag blir sjuk och ej kan hålla kursen så kommer alla pengar att betalas tillbaka till er eller ni får ett nytt kursdatum.

Mer information vid anmälan, varmt välkommen

>>