DU DUGER! Precis som du e!!!

Trots Corona lyckades jag hålla en fin familjevecka 26 på Djurö och Vita Grindarna. Vi höll avstånd och kursen hölls i ett stort luftigt tält. Det blev ändå fin gemenskap, Vedic Art är samtidigt en individuell resa där var och en ska gå till sig själv. Övningarna är gemensamma för alla men var och en gör dem på sitt egna sätt och vis, övningarna är till för att du ska öppna upp och att släppa prestation och yttre krav.

Inga förkunskaper krävs och det handlar inte om teknik eller att visa upp sig för någon eller att vara duktig, nä den här kursen handlar mer om att utrycka sig, leka med färger och former och njuta av harmonin för sin egen skull, vad det än må bli eller inte bli på duken/pappret. Kursen handlar mer om att du får insikter om att livet och skapandet hänger ihop och att du finner din kreativitet, din glädje till allt i livet.

Drivkraft, motivation, balans i livet, självkänsla, våga tro på dig själv, släppa prestation och yttre krav, närvaro, frihet, harmoni, glädje är det som kursen syftar till.

Kanske tänker du att konst inte är något för dig, kanske har du fått höra att du inte duger och att du inte har talang, DET är ett STORT missförstånd, vill jag säga dig, för ALLA kan skapa, problemet är att det fins en norm som säger att det måste vara på ett visst sätt för att man ska duga!!! Jag lovar oavsett hur och vad du kommer att uttrycka så DUGER DU!!!!

Varmt välkommen till nästa möjlighet att finna dig själv i glädje och harmoni , vecka 28 på södra Öland och vecka 33 på Djurö Stockholms skärgård.